15-årig erkender at stå bag trailerbrand

Den 15-årige tilstod at stå bag brandene i 4 trailervogne i Fjerritslev. Politiet har nu sigtet ham.

Nordjyllands Politi anholdt tirsdag kl. 13.36 en 15-årig dreng, som sigtes for at have sat ild til fire udlejningstrailere i Fjerritslev natten til tirsdag.

Brandstiftelsen skete på Brøndumvej i Fjerritslev, hvor de fire trailervogne udbrændte. Drengen, der bor i lokalområdet, har overfor politiet erkendt, at det var ham, som satte ild til de fire trailere. Det skriver vagtchef ved Nordjyllands Politi, Peter Skovbak, i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen skrives der videre, at drengen er blevet løsladt efter endt afhøring. Derudover ønsker de ikke at oplyse om motivet for brandstiftelsen.

De fire udbrændte vogne var blevet lejet af Vesterhavsrock til deres kommende endagsfestival, og branden kan i værste fald komme til at koste festivallen op mod 100.000 kroner på grund af selvrisiko på deres forsikringer. Det fortalte festival formand, Søren Mortensen, til TV2 Nord i går. Han var på daværende tidspunkt sikker på, at branden var påsat.

- Hvordan skulle det ellers kunne ske? De er ikke koblet til noget, der er ikke noget. Det er 99,9 procent sikkert, sagde han i går til TV2 Nord. Det viste sig altså, at han fik ret.

Derudover udlovede Søren Mortensen fem festivalbilleter til vedkommende, der kunne hjælpe med opklaringen i sagen, men dem ser han nu ud til at kunne beholde efter den 15-åriges tilståelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland