15-årig pige anholdt for røveri

En 14-årig dreng blev i aftes anholdt for røveri begået med kniv i Elling. Senere meldte hans 14-årige kammerat sig på politistationen, og sidst på aftenen blev også en 15-årig pige anholdt i sagen.

Røveriet på OK-tankstationen i Elling fik kort før midnat endnu et kapitel føjet til sig: En 15-årig pige blev anholdt for at have deltaget i røveriet. 

Mandag aften blev en kun 14-årig dreng anholdt kort efter røveriet, der blev begået med kniv ved 19.20-tiden. Han blev løbet op af en politimand og fundet i en busk. 

Det fik en jævnaldrende kammerat til at melde sig ved 20.50-tiden på Politigården i Frederikshavn, hvor han fortalte, at han var med på tankstationen. 

- Efterforskningen førte til, at der klokken 23.40 skete anholdelse af en 15-årige pige, der også sigtes for røveriet. Alle tre, der er fra Frederikshavn-området, er efter endt afhøring løsladt på grunde af deres lave alder, siger vagtchef Michael Elkjær. 

De unge mennesker kan ikke retsforfølges på grund af deres unge alder. Det er derfor op til de sociale myndigheder at vurdere, hvilke konsekvenser røveriet skal få for de to 14-årige drenge og den 15-årige pige. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland