Dreng banket på legeplads: Politiet havde kun en patruljebil til rådighed

Lokalpolitiet i Frederikshavn har patruljeret ekstra meget på naturlegepladsen i Frederikshavn. Det gjorde de dog ikke fredag aften, hvor en 16-årig blev sparket i hovedet.

I fredags blev en 16-årig dreng ifølge eget udsagn slået og sparket 5-10 gange i hovedet på naturlegepladsen i Bangsboskoven i Frederikshavn. Drengens mor fortæller frustreret til Kanal Frederikshavn, at politiets ene patruljebil ikke havde lyst til at lege "fangeleg" med de 40-50 unge mennesker, som opholdt sig på naturlegepladsen.

Én patruljebil. Det var nemlig alt, hvad lokalpolitiet i Frederikshavn kunne stille til rådighed for det samlede beredskab i Nordjylland denne fredag aften. Vagtchefen i Aalborg har dog mulighed for at sende flere patruljer afsted, hvis han vurderer, det er nødvendigt.

- Det er op til vagtcentralen at disponere over de patruljer, der er til rådighed, og her reagerer vi selvfølgelig på de henvendelser og anmeldelser, vi får, siger lederen af lokalpolitiet i Frederikshavn, vicepolitiinspektør John Henriksen til Kanal Frederikshavn.

Vicepolitiinspektøren fastholder dog, at politiet kommer de steder, hvor der er behov, og naturlegepladsen er ét af de steder, hvor der igennem længere tid er blevet patruljeret ekstra flittigt. 

Politikommissær Kristian Nørgaard Thomsen bekræfter, at Nordjyllands Politi har modtaget en anmeldelse af sagen. Han forklarer også, at der er flere implicerede. Politiet har endnu ikke afhørt de to påståede gerningsmænd. Den ene er ifølge den 16-årige en dreng på 18-19 år, som han kender navnet på.

Den 16-årige har i dag været til yderligere afhøring hos lokalpolitiet i Frederikshavn, som nu fortsætter efterforskningen. De to påståede gerningsmænd risikerer at blive tiltalt for både vold og trusler mod vidner.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland