18-årig flygtede fra politiet: Kørte over for rødt lys

En ung mand kan se frem til flere sigtelser, da han forsøgte at flygte fra ordensmagten - blandt andet for at udsætte andres liv for fare.

Rødt lys betyder, at man skal standse, men det havde en 18-årig mand langt fra tænkt sig at gøre natten til mandag.

I krydset Øster Allé og Håndværkervej i Aalborg kører manden over for rødt. Til hans store fortrydelse er en patruljevogn vidne til hans dårlige valg, og betjentene sætter efter.

quote - Han nægter simpelthen at standse og kører videre. Men så pludselig skrider hans bil ud og rammer en kantsten, og så kunne vi ligesom få fat i ham.

Bruno Brix, politikommissær, Nordjyllands Politi 

- Han nægter simpelthen at standse og kører videre. Men så pludselig skrider hans bil ud og rammer en kantsten, og så kunne vi ligesom få fat i ham, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Bruno Brix.

Politiet formoder, at manden var påvirket af enten medicin eller stoffer, men det skal blodprøver klarlægge nærmere. Herefter bliver der taget stilling til, hvad den unge man skal sigtes for.

Den 18-årige står dog formentlig til en sigtelse for at udsætte andres liv for fare (da der var andre i bilen sammen med ham), kørsel over for rødt lys og kørsel i påvirket tilstand.

Manden er i forvejen endt af Nordjyllands Politi. Han er nu løsladt af politiet og afventer de videre sigtelser.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland