21-årig dømt for voldtægt af scleroseramt kvinde

En 21-mand er idømt tre år og ni måneders fængsel for at have tvunget sig adgang til en kvindes lejlighed og for at have voldtaget hende.

Tre år og ni måneders fængsel samt udvisning af Danmark med indrejseforbud for bestandig. Sådan lød den dom, som Retten i Aalborg mandag eftermiddag afsagde over 21-årige Abbas Ahmadi.

Han er dømt for at have voldtaget en kvinde på omkring 50 år i hendes lejlighed i Aalborg Øst samt at have tiltvunget sig adgang til lejligheden.

Voldtægten foregik om natten 26. januar, hvor den dømte indfandt sig ved kvindens lejlighed, og da hun åbnede døren, pressede han sig ind. Efterfølgende løftede han kvinden, som lider af sclerose, ind i sengen, hvor han voldtog hende.

Det var ikke første gang, det to mødtes. Hele sagen tager sin begyndelse natten til 1. januar, hvor kvinden var på vej hjem fra en nytårsfest. Hun kunne ikke få fat i en taxa for at komme hjem, og derfor sad hun og ventede på banegården i Aalborg. Her var den 21-årige mand også, og han tilbød at hjælpe med at skaffe en taxa, som de kunne dele. Dette takkede kvinde ja til, og da de nåede hendes lejlighed bød hun den unge mand på en sodavand som tak for hjælpen, og bad ham derefter om at gå.

Men han forlod ikke lejligheden. I stedet skal han ifølge anklageskriftet have løftet hende ind i sengen, hvor han voldtog hende.

Dette forhold blev han dog frikendt for, da retten mente, at kvinden ikke havde sagt tilstrækkeligt klart fra.

Dermed blev den 21-årige altså dømt for eti tilfælde af voldtægt samt for husfredskrænkelse ved at havde tvunget sig ind i kvindens lejlighed.

Han har hele tiden erkendt, at han havde samleje med hende, hvilket DNA-spor på kvinden også viste, men han har nægtet sig skyldig i voldtægt.

Den dømte har udbedt sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.


Seneste nyt

fra Nordjylland