21-årig får et års fængsel for mishandling af kæreste

En 21-årig mand er fredag blevet dømt et års fængsel for i at have mishandlet sin tidligere kæreste ved blandt andet at slå hendes hoved ned i et gulv og en håndvask.

Han har siddet varetægtsfængslet siden juli måned 2016, nu har han endelig fået sin dom. En 21-årig mand er blevet dømt et års fængsel for systematisk at have mishandlet sin tidligere kæreste. 

Mellem november 2012 og marts 2016 har den nu dømte systematisk udført vold, hvor han har spyttet sin daværende kæreste i ansigtet, hevet hende i håret, slået hende i hovedet med flad og knyttet hånd. Han har også slået hende med diverse genstande som en hårtørrer, en fjernbetjening og sko, og så har han slået hendes hoved mod et gulv og en håndvask og forvredet kærestens fod og sparket hende flere steder på kroppen.

Volden har haft store konsekvenser for den daværende kæreste, der har fået flere skader som en flænge på næseryggen og blødning i underlivet, svimmelhed og synsforstyrrelser under et halsgreb som den 21-årige fastholdte hende i.

Udover volden var den unge mand også sigtet for voldtægt mod kæresten i Aalborg. 

- Han blev frifundet for to af sigtelserne, hvor man taler om voldtægt. Pigens forklaringer var ikke tilstrækkelige til at dommeren kunne dømme for voldtægt, siger anklager for Nordjyllands Politi Emil Stenbygaard. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland