23-årig varetægtsfængslet for røveri mod Super Brugsen

En 23-årig mand fra Nørresundby er onsdag morgen blevet varetægtsfængslet i 14 dage, sigtet for røveriet mod Super Brugsen i øgadekvarteret mandag aften.

Onsdag morgen klokken 8.30 blev en 23-årig mand fra Nørresundby fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Han er sigtet for at have begået røveri mod Super Brugsen i Aalborgs øgadekvarter mandag aften.

Den 23-årige er sigtet for at have truet personalet i SuperBrugsen med en kødkniv og derved have fået udleveret et større pengebeløb.

Efter røveriet efterlyste Nordjyllands Politi den turkisblå Renault Twingo, som manden var stukket af i, og blandt andet med hjælp fra vidner og politiets automatiske nummerpladegenkendelsessystem, lykkedes det allerede tirsdag morgen klokken 8.51 at anholde den 23-årige på Rasteplads Himmerland syd for Støvring.

For at overholde 24-timers fristen for et grundlovsforhør var det nødvendigt at møde tidligt op i retten. Derfor gik grundlovsforhøret i gang klokken 8.30. Her blev den 23-årige varetægtsfængslet i 14 dage.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, så anklager Thomas Klingenberg kan ikke fortælle mange detaljer om sagen. Han kan dog sige, at den 23-årige delvist erkender sigtelsen, og at han har accepteret varetægtsfængslingen.


Seneste nyt

fra Nordjylland