28-årig mand dømt for bankrøverier i Sindal

En 28-årig mand fra Hjørring blev torsdag dømt for to bankrøverier begået i Sindal og et kioskrøveri begået på Sjælland. Han blev idømt 3 år og 3 måneder.

Den 3. maj blev Sparekassen Vendsyssel i Sindal røvet af en delvis maskeret mand, der truede med kniv. Den 20. maj blev Jyske Bank i Sindal røvet med samme fremgangsmåde. Nu er gerningsmanden dømt. 

Den 28-årige mand fra Hjørring blev torsdag dømt 3 år og 3 måneders fængsel for de to bankrøverier og et kioskrøveri begået på Sjælland. Han blev yderligere dømt til at betale ca. 50.000 kroner i erstatning. Politiet har desuden konfiskeret to knive fra manden. 

Manden mødte selv op på politistationen i Hjørring den 26. maj og tilstod bankrøverierne. Derfor er sagen også kørt som en tilståelsessag, da han har erkendt alle forhold. Hvorfor han begik røverierne og efterfølgende meldte sig selv er dog ikke kommet frem i retten. 

- Han fik vel dårlig samvittighed, og blev bange for at blive fanget, siger anklager ved Nordjyllandspoliti Susanne Hansen. 

Den 28-årige mand har udbedt sig betænkningstid efter dommen. Han har dermed 14 dage til at afgøre, om han vil anke eller acceptere dommen. Han sidder lige nu varetægtsfængslet. 


Seneste nyt

fra Nordjylland