33-årig sigtet for Fjerritslev-brande forbliver varetægtsfængslet

Den 33-årige mand, der er sigtet for at stå bag de mange påsatte brande i Fjerritslev-området, forbliver varetægtsfængslet.

Den 33-årige mand, som 28. november sidste år blev anholdt og sigtet for at stå bag 23 brandstiftelser i Fjerritslev-området, er frivilligt gået med til at forlænge sin varetægtsfængsling. Manden har siddet varetægtsfængslet siden 29. november, hvor han var i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring.

Det oplyser anklager Kim Kristensen fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord.

Det er anden gang, at varetægtsfængslingen af den 33-årige mand bliver forlænget. Ved grundlovsforhøret 29. november blev manden fængslet indtil 19. december, hvor varetægtsfængslingen blev forlænget indtil 16. januar. Med mandagens frivillige forlængelse skal den 33-årige nu sidde varetægtsfængslet i yderligere fire uger frem til 13. februar.

Den 33-årige mand blev anholdt den 28. november efter to måneder, hvor adskillige brande i både sommerhuse, halmlagre og gårde havde præget Fjerritslev-området. Ingen mennesker kom til skade under brandene, men under en af de sidste brande måtte en 89-årig kvinde blive reddet ud af sit barnebarn midt om natten.

Her kan du se et længere tilbageblik på tiden, hvor de påsatte brande hærgede Fjerritslev-området:

Få et overblik over de seneste to måneders brande i Fjerritslev-området.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland