35-årig stukket ihjel: Efterlyst i drabssag har meldt sig selv

To formodede gerningsmænd til knivdrab i Haverslev har siden torsdag været efterlyst. Nu har den ene meldt sig selv til politiet, mens den anden fortsat er på fri fod.

En 35-årig mand blev onsdag aften stukket ihjel ved Industriparken i Haverslev efter et større slagsmål. Politiet fik hurtigt en formodning om, hvem der kunne stå bag drabet, og torsdag morgen efterlyste de to gerningsmænd.

Nu har den ene af de to efterlyste meldt sig selv til politiet. Kort efter midnat natten til søndag kontaktede han Østjyllands Politi i Randers, som anholdte ham og overførte ham til Politigården i Aalborg.

Det skriver politiets vagtchef, Poul Badsberg, i en pressemeddelelse.

Den anholdte vil i løbet af søndagen blive fremstillet i grundlovsforhør, og før grundlovsforhøret vil politiet ikke dele yderligere oplysninger i sagen.

20 minutter efter politiets ankomst til gerningsstedet blev den 35-årige erklæret død.
20 minutter efter politiets ankomst til gerningsstedet blev den 35-årige erklæret død.
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

En 28-årig mand er fortsat eftersøgt i sagen. Har man oplysninger om ham, skal man kontakte politiet på 114. Man skal ikke selv rette henvendelse til ham.

Både den anholdte og den anden eftersøgte har tilknytning til rockerklubben Satudarah. Politiets efterforskning har dog vist, at drabet ikke har forbindelse til rockermiljøet, og altså ikke er en del af en bandekonflikt.

Opdatering 16. september klokken 10:06: Navnet på en af de to mistænkte har tidligere fremgået af artiklen. Da begge nu er blevet anholdt, er dermed ikke længere er efterlyst, er navnet blevet fjernet.


Seneste nyt

fra Nordjylland