3F Aalborg siger også nej til Mette Frederiksen

Socialdemokratiets formand er i kommet i modvind - fagbevægelserne vil ikke se hende til 1. maj, hvis hun står fast på at stå på arbejdsgivernes side. Også 3F tager nu afstand til Mette Frederiksen..

LO Aalborg mødes her til morgen og tager stilling til, om man vil se Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen på talerstolen i Kildeparkien i Aalborg 1. maj. 3F er helt på linie med HK, der har vendt tommelfingeren nedad. 

- Så lang tid Mette Frederiksen ikke går ud og tager afstand fra den måske forestående lockout, og det angreb, der er kommet på os (i fagbevægelsen, red.), så skal vi ikke have hende på talerstolen. Hele Kildeparken ville blive rasende over at se hende. Det er beklageligt, at det er kommet hertil, siger formand for 3F i Aalborg, Allan Busk, der dermed er klar til give Mette Frederiksen en kold skulder i stedet for en varm velkomst tilbage til det nordjyske. 

- Det kan godt være, at det ville øge hendes chancer for at blive valgt til statsminister, men jeg tilgodeser mine medlemmers interesser, og vi har ikke glemt, hvad Socialdemokraterne gjorde i lærerkonflikten i 2013, og hvordan de tager arbejdsgivernes side i de forhandlinger, der foregår lige nu. Det var og er et kæmpe angreb på den danske model og fagbevægelsen, derfor vil vi ikke se hende, hvis vi er i konflikt, uddyber Allan Busk. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland