3F tjekker byggepladserne i Nordjylland

3F's afdelinger i Nordjylland kører her i efteråret på byggepladsbesøg for at få overblik over, om der arbejdes efter overenskomstmæssige vilkår.

Kampagnen hedder »Organiseret byggeri« og foregår fra uge 43 til uge 48. Der startes i Års i uge 43, mens Aalborg følger efter i uge 44. Derefter går det slag i slag, indtil 3Fs faglige har besøgt alle 3F-afdelingerne i Nordjylland.

Der bliver også sat fokus på udenlandsk arbejdskraft, og 3Fs faglige folk vil oplyse eventuel udenlandsk arbejdskraft om fordelene ved at være medlem af en rigtig fagforening.

3F kan tilbyde medlemskab, som indebærer, at man får den rigtige løn, feriepenge, pension og søgnehelligdagsbetaling. Derudover er der naturligvis faglig ekspertise og hjælp, hvis der skulle opstå problemer med betaling, arbejdsmiljø og meget andet.

3Fs kampagne har kørt flere år og har traditionelt givet mange nye medlemmer, fordi de kan se fordelene ved at være medlem af den fagforening, der har overenskomst på området.

Samtidig får håndværkerne på byggepladserne en mulighed for at få en uformel snak med de faglige folk fra 3F samt medarbejdere fra 3Fs A-kasse.


Seneste nyt

fra Nordjylland