41-årig mand stukket ned af sin kæreste

En 41-årig mand blev torsdag aften stukket ned af sin 42-årige kæreste på en adresse i Østerild i Thy.

Et voldsomt opgør mellem en 41-årig mand og hans 42-årige kæreste endte torsdag aften med, at manden blev stukket i ryggen med en kniv. Episoden fandt sted på en adresse i Østerild mellem Fjerritslev og Thisted.

- Vi får en anmeldelse om, at et skænderi mellem et kærestepar har udviklet sig, og at det er endt med, at kvinden har hentet en kniv og stukket manden i ryggen, siger vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV2 Nord.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog meldingen om knivstikkeriet torsdag aften klokken 22.49. Det var den 41-årige mands nabo, der meldte episoden til politiet.

Den 41-årige mand blev efter knistikkeriet bragt til Aalborg Universitetshospital, men vagtchefen oplyser, at manden er uden for livsfare. Hans præcise tilstand kendes ikke.

- Vi ved ikke præcis, hvor hårdt han er kvæstet. Han er blevet behandlet på Aalborg Universitetshospital i løbet af natten og er i live, siger Carsten Henriksen.

Den 42-årige kvinde er anholdt af Midt- og Vestjyllands Politi og vil formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør senere fredag.

Kvinden har tidligere været i politiets søgelys for en række lovovertrædelser af forskellig karakter.


Seneste nyt

fra Nordjylland