97-årige Tante Ingrid satte rekord: Nu er hun den ældste, der har prøvet træstammerne

Den 97-årige Ingrid Jensen satte søndag en vild rekord. Hun er nu den ældste, som har prøvet træstammerne i Fårup Sommerland.

Bare fordi man er 97 år, betyder det ikke nødvendigvis, at man er for gammel til at sætte vilde rekorder. Det var nemlig lige præcis det Ingrid Jensen fra Brønderslev havde sat sig for søndag. Her blev hun den ældste, der nogensinde har prøvet forlystelsen Træstammerne i Fårup Sommerland. For det havde hun lovet den 8-årige Lukas Lauritzen.

- Lukas kom og spurgte mig, om jeg ville med, og så sagde jeg, at det ville jeg da, fortæller Ingrid Jensen lige inden, det går løs i den vilde forlystelse.

Det var Lukas Lauritzen, der fik ideen om at han - og hans tante Ingrid - skulle have rekorden, for sidste gang han var i Fårup Sommerland fik han øje på et billede af den ældste person, som nogensinde har kørt i forlystelsen. En mand på 95 år. Den rekord ville Lukas Lauritzen slå, og det var derfor, han søndag inviterede sin 97-årige tante Ingrid med.

- Vi vil gerne have den aldersrekord. Og så vise at det ikke kun mænd, som tør sådan en vild forlystelse. Det er også kvinder, der kan, siger Lukas Lauritzen.

Og 97-årige Ingrid Jensen virkede inden rekordforsøget også til at være en kvinde af den helt rette støbning:

- Jeg er ikke en af dem, der er nervøs for noget. Jeg tager det hele i stiv arm, sagde Ingrid Jensen.

Rekordforsøget var godkendt af den øverste ledelse i Fårup Sommerland, men det var alligevel en lidt nervøs direktør, der kiggede med fra sidelinjen.

- Man bliver altid lidt nervøs, når man har ældre borgere, der tager op i træstammerne, for den bremser meget hårdt, siger Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland.

Der er dog ingen grund til bekymring. Tante Ingrid og resten af familien kommer helskindede - og en anelse våde - igennem forlystelsen.

- Det var rigtig sjovt, det er helt sikkert. Det gik rigtig fint, fortæller Ingrid Jensen evaluerende inden fotografiet af træstammens - og Ingrid Jensens - tur mod jorden, blev hængt op i ruden ved Træstammerne med mærkatet: Aldersrekord - 97 år.

Rekorden kom altså i hus, så nu kan den slås af alle aldrende adrenalinjunkies - midlertidigt i hvert fald.

- Hvis der er nogen, der slår rekorden, så slår hun den igen, lover Lukas Lauritzen nemlig på sin tante Ingrids vegne.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland