AaB ansætter tidligere spiller som ny administrerende direktør

AaB har ansat den tidligere AaB’er Thomas Bælum som ny administrerende direktør i klubben. Han begynder 1. august 2018.

40-årige Thomas Bælum har selv tidligere været en del af AaB truppen indtil 2003. Nu bliver han igen en del af holdet, men denne gang bliver hans plads altså i direktørstolen. 

Thomas Bælum stoppede sin aktive fodboldkarriere i 2011, og har uddannet sig med en HD i afsætning. Siden 2011 har Thomas Bælum været ansat hos Randstad Danmark i forskellige stillinger.

Thomas Bælum vil fra 1. august 2018 udgøre direktionen i AaB sammen med sportsdirektør Allan Gaarde.

I dag er Thomas Bælum bosiddende i Silkeborg, men han og familien rykker til Aalborg.

quote Jeg er for det første stolt af, at AaB har peget på mig som ny administrerende direktør, og jeg vil gøre alt for at leve op til tilliden

Thomas Bælum, kommende adm. direktør

- Jeg er for det første stolt af, at AaB har peget på mig som ny administrerende direktør, og jeg vil gøre alt for at leve op til tilliden. Jeg har altid haft et ønske om engang at komme tilbage til sportens verden, og lige præcis som administrerende direktør i AaB er der for mig tale om et drømmejob, da det er den klub, jeg er vokset op med, lyder det fra Thomas Bælum i en pressemeddelelse.

Klubben valgte i marts at fyre den daværende direktør Stephan Schors med øjeblikkelig virkning.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup er tilfreds med at have fået sat navn på AaBs nye direktør.

- Med ansættelsen af Thomas Bælum, der sammen med Allan Gaarde vil udgøre direktionen i AaB, har vi fået en direktion ,der sammen med den øvrige ledelse og medarbejdere kan skabe gode resultater og udvikle AaB såvel økonomisk som sportsligt og dermed sikre en positiv fremtid for vores klub, udtaler bestyrelsesformanden.

- Umiddelbart bliver Thomas’ væsentligste opgaver at bidrage til at øge vores sponsorindtægter – herunder synliggørelse af værdien for vores sponsorer, styrke kampoplevelsen på Aalborg Portland Park før, under og efter kampene samt kigge på, hvordan vi kan udnytte de digitale muligheder, og hvordan disse kan skabe endnu større værdi for vores sponsorer, fortsætter Torben Fristrup.

Thomas Bælum og Allan Gaarde danner ledergruppe i AaB sammen med salgschef Lars Glinvad og presse- og kommunikationschef Brian Andersen, og Thomas Bælum glæder sig til sin nye udfordring:

Da Thomas Bælum i december 2003 forlod AaB var det med 182 officielle AaB-kampe i bagagen

Thomas Baelum fra AaB har godt fat i Morten Wieghorst fra Brøndby d. 8 maj 2003 på Aalborg Stadion.
Thomas Baelum fra AaB har godt fat i Morten Wieghorst fra Brøndby d. 8 maj 2003 på Aalborg Stadion.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix (arkiv)

Seneste nyt

fra Nordjylland