AaB-direktør skifter til Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har udvidet deres direktion med den tidligere salgsdirektør fra AaB, Lars Glinvad.

Fra den 1. september i år skal Lars Glinvad og Mogens Krogh deles om direktørrollen i Vendsyssel FF.

Klubben har nemlig ansat Lars Glinvad som direktør. Han kommer direkte fra en 4-årig stilling som salgsdirektør i AaB.

Hvem er Lars Glinvad?

Lars Glinvad er 51 år og er bosat i Gistrup ved Aalborg med sin hustru Helle. Parret har to drenge på 16 og 22 år. Inden han blev salgsdirektør i AaB A/S, havde Lars Glinvad en lignende stilling i Konica Minolta.

- Som ny Superligaklub må vi også erkende, at såfremt vi stadig ønsker at rykke os på sportslige plan, så kræver det en sportsdirektør som kan koncentrer sig om det sportslige 100 procent – og som ikke skal bruge tid på det administrative og andre arbejdsopgaver” siger bestyrelsesformand, Jacob Andersen.

Med ansættelsen af Lars Grinvad får Mogens Krogh nu netop mulighed for at have fuld fokus på det sportslige, alt imens den nyansatte direktør står får det administrative og kommercielle ansvar.

- Lars’ primære opgave bliver at bidrage til at øge vores sponsorindtægter, skabe mere værdi for vores sponsorer og ligeledes øge totaloplevelsen af at gå til superligafodbold på  Nord Energi Arena, siger Jacob Andersen.

Ledergruppen i Vendsyssel FF udgøres herefter Mogens Krogh, Lars Glinvad, salgschef Aage Strøm samt cheftræner Jens Berthel Askou. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland