AaB forlænger med færøsk spiller

AaB forlænger aftalen med den færøske landsholdsspiller Gili Rólantsson Sørensen til 30. juni 2018.

Gili Rólantsson Sørensen skiftede til AaB for snart halvandet år siden fra B 36 Torshavn, og hans potentiale er dette forår virkelig begyndt at komme til udtryk.

Derfor forlænger klubben aftalen med den lynhurtige færing, der kan dække flere pladser, frem til 30. juni 2018.

- Med flere småskader fik Gilli en lidt uheldig begyndelse på sin tid i AaB, men nu har han efterhånden haft et længere stabilt forløb, hvilket også har afspejlet sig i præstationerne. Der er ingen tvivl om, at særligt hans ekstreme fart vil være vanskelig at håndtere for de fleste modstandere siger AaB's sportsdirektør Allan Gaarde, der glæder sig over forlængelsen.

Den 22-årige færing har tidligere været på kontrakt i to og et halvt år med skotske Aberdeen. Han ser frem til at fortsætte i AaB.

- Jeg ved, at AaB tror på mig, og jeg er meget glad for min nye kontrakt i en klub med et fantastisk sammenhold. Ambitionen er selvfølgelig endnu mere spilletid, og jeg er sulten efter at vise mit værd for vores nye træner Lars Søndergaard, siger han.

Gilli Sørensen er i øjeblikket er i gang med forberedelserne til lørdag aftens EM-kvalifikationskamp på hjemmebane mod Grækenland, som færingerne sensationelt slog i det omvendte opgør i november. Han er foreløbig noteret for ti officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

I den kommende sæson vil der, efter eget ønske, stå mellemnavnet Rólantsson bag på Giliøs trøje nummer 15.


Seneste nyt

fra Nordjylland