AaB jagter første sejr i oktober

Fredag aften kan byde på både kamprekord og forhåbentlig en tiltrængt sejr til AaB, når FC Nordsjælland gæster Energi Nord Arena.

Der er et par tal, der er værd at holde øje med forud for aftenens kamp i Aalborg klokken 18.

Det ene er 398 - det antal kampe Rasmus Würtz så vil nå op på at have spillet i Superligaen og dermed en ny rekord til den nordjyske anfører.

Det andet er otte. Den stilling, AaB indtager i tabellen, og som en sejr over FC Nordsjælland kunne pynte gevaldigt på efter tre nederlag på stribe og en lille rutsjetur nedad.

Lige nu ligger AaB á point med AC Horsens, men tre point vil kunne sende de bolsjestribede to pladser op. Ifølge klubben selv, var indsatserne mod FC Midtjylland og SønderjyskE i de to seneste kampe nok til at fortjene en sejr - men marginalerne er ikke på AaB's side i disse dage.

Både hold og trænere har forud for aftenens kamp erkendt, at pointhøsten på det seneste ikke har været tilfredsstillende. Det skal aftenens trup forsøge at ændre på. Ny i truppen er U19-landsholsspilleren Marco Ramsing. Edison Flores, Thomas Enevoldsen og Sebastian Grønning er stadig ude med skader.


Seneste nyt

fra Nordjylland