AaB-målscorer: Det føles bedre end en sejr

1-1 mod Viborg var en stor forløsning for AaB's målscorer Frederik Børsting, som sammen med holdet skulle fejre sejren med et par Kim Larsen-numre.

Normalt er det ikke de helt store smil, der bliver luftet, når fodboldspillere må erkende, at en føring og forhåbningen om tre point ender med et uafgjort resultat. Men for AaB's Frederik Børsting, som bragte AaB foran i 1-1-kampen mod Viborg, var et enkelt point slet ikke så dumt.

- Det føles bedre end en sejr. Vi er pisse glade for, at vi har sikret en ny sæson i superligaen, siger Frederik Børsting.

Det ene point er nemlig nok til, at AaB sikrer sig en plads som nummer et eller to i nedrykningspuljen allerede i næstsidste runde af gruppespillet, og det betyder, at holdet ikke skal ud i de nervepirrende og afgørende playoff-kampe om nedrykning.

- Det er en forløsning. Nu kan vi begynde at tænke på lidt andre ting, og presset er der ikke rigtig på os. Nu kan vi begynde at tænke lidt mere på det med bolden. Der har vlret meget fokus på det med duellerne, som vi har været knapt så gode til, siger AaB's målscorer.

Frederik Børsting glæder sig over, at han kunne sætte en vigtig scoring ind efter et slutspil, hvor AaB ikke har været alt for flittige til at finde netmaskerne. Han er ikke ene om at være glad. Med det forløsende point var stemnmingen høj i AaB-lejren efter kampen, hvor Frederik Børsting efter interviewet skulle skynde sig tilbage i omklædningsrummet.

- Stemningen er dejlig. Og der kommer noget Kim Larsen på lige om ldit, så det skal jeg ind og høre, smiler han.


Seneste nyt

fra Nordjylland