AaB melder stærke spillere klar til søndagens kamp

Søndag skal AaB møde Silkeborg I.F., og med en stærk trup, mener træner Morten Wieghorst, at holdet er klar.

Når AaB på søndag 26. februar møder Silkeborg på hjemmebane, er det kun med én reelt skadet spiller på holdet. 

Peruvianeren Edison Flores som AaB købte i sommers vender nemlig tilbage til denne søndags kamp efter en skade i november måned. Den 22-årige offensiv har endnu ikke været rigtig i aktion på banen med AaB, men det får han nu chancen for mod Silkeborg.

Det betyder, at Kasper Risgård er den eneste på skadeslisten. Thomas Enevoldsen  og Kasper Pedersen spiller dog heller ikke søndag, men er til gengæld klar på reserveholdet mandag.

Søndagens kamp bliver hård for AaB. Og det er trods forårssæsonens første sejr over AGF. For Silkeborg I.F. har blot haft to nederlag siden september. 

- Med de tre point i Aarhus fik vi det afsæt, som vi havde håbet på og arbejdet efter, men det er nu lagt til side, og vi har i denne uge været fuldt fokuserede på vores møde med en kvalificeret modstander, der har gjort det rigtigt godt i denne sæson. Silkeborg har meget imponerende kun tabt en af deres seneste ni kampe, hvor de har samlet mange point, har spillet godt og også formået at besejre os tilbage i september, konstaterer AaB's træner Morten Wieghorst.

Men Morten Wieghorst mener, at truppen nu er klar til at møde det stærke hold:

- Silkeborg er både velorganiserede og råder over flere spillere, der kan true vores mål, men vi er velforberedte og meget opsatte på at levere det, der er påkrævet af os for at sikre en sejr foran vores eget publikum, fastslår Morten Wieghorst.

Kampen spilles på AaB's hjemmebane på Aalborg Stadion klokken 13.


Seneste nyt

fra Nordjylland