AaB-modstander fundet ved fusk

Spileksperter er ikke i tvivl om, at AaB's kommende modstander i Champions League-kvalifikationen er fundet ved urent spil.

Det skriver sporten.dk.

Champions League blev onsdag aften ramt af den hidtil største spille-skandale med AaB's kommende modstander i CL-kvalifikationen, Modrica, som den ene af hovedaktørerne.

Alt så ganske tilforladeligt ud indtil pausen. Kampen var på forhånd vurderet helt lige, og efter 0-0 ved pausen så alt da også normalt ud. Men så skete der ting og sager på de asiatiske spillebørser, hvor de store drenge kan spille meget store beløb.

Uden nærmere forklaring begyndte oddsene på Modrica-sejr og tre mål eller flere i kampen at styrtdykke. I selve kampen så Dinamo Tirana ud til at have et overtag, men det var lige meget.

Fra at kampen var helt lige, blev Modrica nu større favorit, end Manchester United ville være mod Wigan - og selv da Tirana kom foran 1-0 med under 20 minutter igen, var Modrica stadig klare favoritter til at vinde kampen.

Med fem minutter igen blev der stadig spillet store beløb på bosnierne til urealistisk lave odds. Det kan man, ifølge sporten.dk normalt kun kan gøre med sindsro, hvis man ved, at det hele er aftalt. Og derfor var det ikke uventet, at Modrica med mål i det 89. minut og overtiden kunne sikre 2-1-sejren.

- Jeg skal straks gøre opmærksom på, at jeg ikke har overværet kampen, men alligevel vil jeg lægge hovedet på blokken på, at resultatet var aftalt spil, siger spilleekspert Torben N. Sørensen fra betxpert til sporten.dk.

Han har mange års erfaring i betting-branchen og har blandt andet været spilredaktør på B.T. og TIPS-bladet.

Spørgsmålet er nu, hvilket efterspil kampen får for de to klubber. På flere spille-fora raser gamblerne over kampen og kræver begge hold udelukket fra europæiske turneringer, men endnu er UEFA ikke kommet med nogen udmelding om sagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland