AaB ude af pokalturneringen: Vi er skuffede

Onsdag aften fik AaB tæv af udebaneholdet FC Midtjylland.

Pokaleventyret for AaB sluttede brat her til aften, da de tabte 2-3 til udebaneholdet fra FC Midtjylland.

- Selvfølgelig er vi skuffede, lyder det fra Kasper Risgård.

Allerede tidligt i kampen så det sort ud for holdet, der kom bagud 2-0 blandt andet på grund af et kæmpe drop af AaB's reservemålmand. Så lykkedes det anfører Rasmus Würtz at ændre stillingen til 1-2, da han scorede på straffespark.

FC Midtjylland var dog hjemmebaneholdet overlegne og fik i anden halvleg i det 53. minut bragt sig endnu længere foran med stillingen 3-1.

Med udsigten til et stort nederlag foran de mere end 4.000 tilskuere, gav de alt hvad de havde i kampens sidste minutter, og her lykkedes det så Kasper Risgård, der først kom på banen i anden halvleg, at reducere til 2-3.

Men det blev et nederlag, og dermed er det aalborgensiske fodboldhold ude af pokalturneringen.

- Nu skal vi være klare i hovederne. Det nytter ikke at begynde at græde over en knap så god sæson. Vi skal være klare i hovederne til de kampe, der kommer nu. For de kampe,der kommer fremover, kan være drabelige, siger Kasper Risgård.