AaB rykker 17-årig forsvarsspiller op i Superligatruppen

Den blot 17-årige U/19-landsholdsspiller Mathias Ross bliver nu en fast del af AaB’s Superligatrup.

Mathias Ross skiftede som U/13-spiller til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM. Og for bare 15 måneder siden, var han ikke engang en del af førsteholdet på U/17-niveau.

Men den unge midterforsvarer har spillet sig op i rækkerne og kan nu se frem til at være en del af AaB’s Superligamandskab.

- Mathias har gennemgået og gennemgår stadig en kolossal udvikling, og han er et tydeligt bevis på, at en målrettet og seriøs indstilling kan flytte meget, siger AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde, og fortsætter.

- Vi ser i dag Mathias som et ekstraordinært forsvarstalent, og det er selvfølgelig i det lys, at vi i en enig trænergruppe på såvel Superliga- som talentniveau vurderer, at det vil være bedst for Mathias’ udvikling, at han allerede nu indgår i Superligatruppen, men stadig som udgangspunkt skal spille kampe i U/19 Ligaen – i hvert fald året ud.

Mathias Ross er noteret for 13 U-landskampe for Danmark inden den kommende uges kampe mod Finland, Italien og Estland, og han ser frem til at fortsætte sin udvikling.

- Jeg er utrolig glad og stolt over allerede nu at blive tættere tilknyttet Superligatruppen, men jeg er samtidig meget ydmyg omkring det. For mig er det en disposition, der forpligter, og jeg er opsat på at præstere og lære hver eneste dag, så jeg kan fortsætte min positive udvikling, siger Mathias Ross.

AaB’s Superligatrup består af 23 spillere, hvoraf 15 har spillet ungdomsfodbold i klubben.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland