AaB-træner: Helenius ejede banen

AaB-træner Kent Nielsen delte roser ud til både Nicklas Helenius og forsvaret efter sejren over Randers.

Med sit ottende sæsonmål blev Nicklas Helenius matchvinder for AaB. Og den lange angriber spillede en stærk kamp i front, hvor han med lidt mere skarphed i afslutningerne havde lukket kampen noget tidligere for AaB.

- I første halvleg ejede han banen og var den bedste spiller. Han viste efter et par kampe, hvor det har været lidt tungt for ham, at når Nicklas spiller på det her niveau, så er han en af de bedste angribere i Superligaen, siger AaB-træner Kent Nielsen.

Han giver også roser til holdets forsvar, som specielt i anden halvleg kom under pres, da Randers trykkede på for en udligning.

- De tog kampen op. Der var pres på, men så store chancer fik Randers heller ikke, siger Kent Nielsen.

- Men vi skal være endnu dygtigere med bolden, fordi vi kom under et for stort pres, når vi mistede bolden for hurtigt, siger han.

En forsvarets krumtapper, Lasse Nielsen, mener, at AaB skulle have lukket kampen i stedet for at lade sig presse sig så langt tilbage i de sidste minutter.

- Jeg synes, vi fik holdt dem godt nede. Men der var lidt for meget panik til sidst, siger Lasse Nielsen.

Han glæder sig over, at holdet nu i to kampe i træk har formået at holde nullet. Men at tænke i medaljer vil han dog ikke endnu, selvom AaB ligger lunt med i toppen.

- Det er for tidligt. Der er lang vej endnu. Vi er glad for, hvor vi ligger, og ingen kan tabe vores point fra os nu, siger Lasse Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland