AaB vandt over Randers 1-0

AaB tog sejren hjem i Randers takket være Marco Meilinger, der scorede sit første mål i AaB-trøjen.

AaB fik bragt sig søndag foran efter en halv time mod Randers FC  på godt forarbejde af Christian Bassogog, som Marco Meilinger kronede med sin første scoring i Alka Superliga. Randers FC havde især i anden halvleg store mulighder for at udligne, men AaB holdt stand og fik dermed sæsonens første sejr.

Det oplyser AaB på deres hjemmeside.

I forhold til sæsonåbningen sidste søndag mod AC Horsens havde AaB to ændringer i startopstillingen, hvor Jakob Blåbjerg og Casper Sloth afløste Kasper Pedersen og Nicklas Helenius. Casper Sloth fik dermed sin første kamp fra start i AaB-trøjen.

Magnus Christensen kom undervejs på banen til sin officielle debut i Alka Superliga, efter han i løbet af kampen blev skiftet ind fra bænken.

AaB lagde ud med at angribe fra første fløjt, og AaB-angriber Christian Bassogog var tæt på at kunne komme på skudhold inden for det første minut efter at have modtaget en høj bold, men han blev stoppet på kanten af feltet.

Selvsamme Bassogog fik igen skabt en mulighed i det 7. minut, da han på egen hånd drev bolden frem og blev stoppet ved feltets kant, hvorefter en kikset clearing blev til en farlig løs bold i feltet, som Randers FC’s målmand Hannes Halldorsson dog var hurtigt ude og opsnappe.

Efter en fin AaB-start bød værterne fra Randers sig også til og lagde et godt pres på gæsterne, og det resulterede blandt andet i flere hjørnespark, som AaB-forsvaret uden problemer fik afværget.

Dermed holdt AaB-føringen i land 1-0, og tre hårdt tjente point kunne sættes ind på kontoen efter sæsonens første udekamp.

AaB kan nu rette blikket mod næste kamp i Alka Superliga, der spilles hjemme på Nordjyske Arena den 1. august mod OB.