AaB videre i pokalturneringen: Holgersson kom højst

Et enkelt mål var nok til at sende AaB videre i pokalturneringen.

AaB er videre til fjerde runde i DBU Pokalen efter sejr over VSK Aarhus på udebane.

Kampen endte 1-0, og AaB, der døjer med alvorlige problemer med at score mål, måtte se forsvarsklippen Markus Holgersson score kampens enlige mål.

Det blev scoret efter 55 minutter hvor Holgersson kom højst på et hjørnespark og fik sat bolden i VSK Aarhus' netmasker.

AaB-sejren var ikke overraskende, men det ville ikke have været uretfærdigt hvis kampen var endt i forlænget spilletid - eller hvis VSK Aarhus havde vundet den. Hjemmeholdet var flere gange i både 1. og 2. halvleg farlige, og Carsten Christensen, der vikarierede for Nicolai Larsen i AaB-målet blev i flere omgange testet af.

Hjemmeholdet, der til dagligt spiller 2. division, var uhyre tæt på at bringe sig foran i 1. halvleg, da et skud fra kanten af feltet endte på trekantssammenføjningen. På samme måde var det milimeter og AaB's Jakob Blåbjerg, der forhindrede udligning til 1-1 i kampens overtid. Her endte et VSK-forsøg på målstregen inden Blåbjerg og senere Carsten Christensen fik fat på bolden.

DBU Pokalen holder nu vinterpause, og næste runde spilles til marts.