Aalborg Håndbold færdige i Champions League

Aalborg led endnu et nederlag i Champions League og er færdige i turneringen. En sejr havde dog ikke reddet dem.

Der var maksimalt pres på Aalborg Håndbold, der klokken 19.30 løb på banen i Celje, Slovenien. Kampen mod byens hold RK Celje, skulle vindes, hvis håbet om at komme videre fra gruppespillet i Champions League skulle holdes i live.

De forsvarende danske mestre, der har haft et hårdt program både i den hjemlige liga og med mange - ikke specielt succesfulde - europæiske kampe vidste forud for kampen alt om, hvilken betydning den ville have - og at den ville blive svær at vinde. Og det skulle desværre heller ikke lykkes. Kampen sluttede 32-28 til Celje.

Celje kom klart bedst fra start i 1. halvleg, og kort inde i kampen havde slovenerne skabt et hul til Aalborg Håndbold på fem mål - 7-2. Hen mod slutningen af halvlegen lykkedes det i to omgange for Aalborg at få udlignet, men efter 30 minutters effektivt spil var hjemmeholdet foran 15-12.

Anden halvleg var mere af samme historie og få minutter inde i kampens afgørende 30 minutter havde hjemmeholdet igen fundet sig et 5-måls forspring. Og denne gang lykkedes det ikke Aalborg at hente det hjem. Differencen var i flere omgange begrænset til et par mål, men Celje slog hårdt tilbage og skabte sig midt i halvlegen endnu et hul på en håndfuld.

Da haluret lød for sidste gang denne aften i Celje havde hjemmeholdet vundet 32-28, og Aalborg er ude af Champions League. Det havde de i øvrigt også været med en sejr på kontoen. Meshkov Brest fra Hviderusland, som var det hold Aalborg ville indhente med en sejr, skulle tabe mod magtfulde Paris Saint Germain, men sensationelt blev Mikkel Hansens hold - der også tæller Aalborg Håndbolds tidligere stjernespiller Sander Sagosen - slået 29-28.