Aalborg Håndbold tæt på at vinde grundspillet efter storsejr

Aalborg Håndbold vandt torsdag aften med hele 15 mål over HC Midtjylland og meget skal nu gå galt, hvis ikke nordjyderne skal vinde grundspillet.

Det lugter af en grundspilssejr til Aalborg Håndbold. Torsdag aften vandt det nordjyske håndboldflagskib hjemme i Gigantium stort over HC Midtjylland, og Aron Kristjanssons tropper har nu et forspring på fem point ned til de nærmeste rivaler med seks kampe tilbage i grundspillet.

Aalborg Håndbold vandt torsdagens opgør med hele 34-19 og udbyggede således forspringet ned til TTH Holstebro, som forleden satte point til på hjemmebane mod SønderjyskE. Aalborg er nu fem point foran midtjyderne.

Det var højrefløjen Patrick Wiesmach, der med otte scoringer blev topscorer i torsdagens kamp.

Aalborg førte kun med 16-13 ved pausen, men i de sidste 30 minutter stak nordjyderne af. HC Midtjylland fik en mareridtsstart på anden halvleg, hvor Aalborg Håndbold nettede otte gange i træk, før midtjyderne kom på tavlen. Det kom gæsterne sig aldrig over.

Aalborg Håndbold har nu sat 34 point på kontoen i sæsonens første 20 kampe i herrernes håndboldliga. Der resterer seks runder af grundspillet, og med det fem point store forspring ned til TTH Holstebro på ligaens andenplads, er de nordjyske håndboldherrer godt på vej mod grundspilssejren.


Seneste nyt

fra Nordjylland