Aalborg-kendinge hopper i Pirates-trøjen

Julian Jakobsen og Bjarke Møller skal igen spille ishockey i Aalborg.

Aalborg Pirates har oprustet med to 'venner af huset'. Det er veteranen Julian Jakobsen, der vender tilbage til Aalborg efter fire år i tyske Hamburg Freezers, og Bjarke Møller, der allerede er noteret for 500 kampe for aalborggenserne på CV'et. 

Julian Jakobsen kommer tilbage til Aalborg, hvor han startede karrieren med tre sæsoner for de røde, inden han flyttede til Fyn og spillede hockey to sæsoner  i Odense Bulldogs. Fra Fyn fortsatte karrieren i Sverige i tre år, inden han rykkede videre til Hamburg Freezers i fire sæsoner. 

- Selvom Julian kun er 29 år, så har han stor erfaring, som han kan give videre til vores unge spillere, der får en spiller, som de har kunnet se op til i deres unge dage. Nu får de muligheden for at spille sammen med ham og lære af ham på nærmeste hold, udtaler assistenttræner Ronny Larsen.

Julian Jakobsen får trøjenummer 61 i den kommende sæson for Pirates.

Den anden spillernyhed på dagens pressemøde var et gensyn til et kendt navn i truppen. Bjarke Møller, der ikke spillede på eliteholdet i sidste sæson er tilbage i truppen. Han er noteret for 500 kampe for Aalborg. 

Aalborg Pirates byder Julian Jakobsen og Bjarke Møller velkommen tilbage i truppen. 
Aalborg Pirates byder Julian Jakobsen og Bjarke Møller velkommen tilbage i truppen. 
Foto: TV2/NORD (Arkiv)

 


Seneste nyt

fra Nordjylland