Aalborg Pirates henter trænerforstærkning i DM-slutspil

Garth Murray er nyeste mand på trænerbænken hos Aalborg Pirates.

Godt nok fører Aalborg Pirates allerede 2-0 og er dermed kun to sejre fra at avancere til DM-semifinalerne - men det forhindrer ikke klubben i at forstærke sig til de resterende kampe mod Frederikshavn White Hawks - i hvert fald på trænerbænken.

Det skriver ishockeymagasinet Faceoff.dk.

Cheftræner Brandon Reid har nemlig fået prominent selskab af Garth Murray, som har spillererfaring fra både NHL og AHL - og Pirates-træneren stod selv for at hente ham til klubben.

- Garth Murray er en modstander, jeg kender fra gamle dage, hvor vi spillede mod hinanden både i kampene om Memorial Cup og også mødtes i NHL og AHL. Jeg fandt ud af, at han har været i Aalborg de seneste to år, fordi hans kæreste studerer medicin i byen. Derefter fandt jeg hans profil på Facebook og kontaktede ham, forklarer Brandon Reid. 

- I mine øjne ville han være et godt tillæg til vores slutspilsteam, for han var “karakterspiller” i hele sin karriere og en fyr, der ud fra sin position i en tredje- eller fjerdekæde gjorde alt for sit hold for at vinde ishockeykampe. Lige netop det aspekt bliver uhyre vigtigt for os i denne sæsons slutspil. Samtidig vidste jeg også, at Garth i sin tid i NHL var kendt som en specialist i undertalsspillet. Jeg tænkte, han sammen med Ronny og jeg nok også ville kunne forbedre den del af spillet, forklarer Brandon Reid til Faceoff.dk. 

Både Aalborg Pirates-organisationen og assistenttræner Ronny Larsen har sagt god for tilføjelsen til trænerholdet.

- Selvfølgelig lavede vi også vores sædvanlige “screening”, som vi altid gør, når vi ansætter nye folk, og efter et par møder, hvor vi talte sammen og fik alt det formelle på plads, introducerede vi Garth for truppen. Vi er glade for - og heldige med - at have en så vidende tidligere NHL- og AHL-spiller hos os på det her tidspunkt af sæsonen. Indtil nu har han været en fremragende ny mand i gruppen og har givet os endnu mere lederskab til hele teamet, siger Brandon Reid, der fortæller, at Murray foreløbig er med i Aalborg til sæsonen er slut. 

Tredje kamp ud af syv i kvartfinaleserien mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag kloken 19.30 i Gigantium.


Seneste nyt

fra Nordjylland