Aalborg Pirates slutter grundspillet af med nederlag

Den sidste kamp i gruppespillet for Aalborg Pirates ender 1-3, efter piraterne havde besøg af Esbjerg.

Inden Aalborg Pirates gik ind til søndagens hjemmebanekamp mod Esbjerg Energy, var andenpladsen i grundspillet allerede sikret.

Den ro kunne også tydeligt ses på piraterne, der endte med at tabe kampen 1-3.

Kampen startede ellers godt ud, og aalborgenserne lagde ud med en hurtig scoring fra Kirill Kabanov efter fire minutter.

Pusten forsvandt dog hurtigt for Pirates, da Colin Vock fra Esbjerg udlignede to minuter senere. Senere i første periode sendte Carson McMillan fra Esbjerg holdet på sejrskurs.

Anden periode var uden mål, men i tredje periode kunne Felix Scheel udbygge føringen til 1-3. Der kom aldrig helt fart på piraterne igen, og kampen endte derfor også 1-3.

White Hawks skal slås for tredjepladsen

Efter grundspillets afslutning ender Aalborg Pirates på en solid andenplads med 95 point. På førstepladsen ligger Herning Blue Fox med 107 point.

Esbjerg er efter sejren over Aalborg stadig med i kampen om tredjepladsen, da den nuværende tredjeplads, Rødovre Mighty Bulls, har 84 point, mens Esbjerg har 83.

Esbjerg ligger á point med Frederikshavn White Hawks, da begge hold har 83 point. White Hawks har dog en bedre målscorer.

Frederikshavn White Hawks spiller deres sidste opgør i morgen, tirsdag, på hjemmebane mod Hvidovre Fighters klokken 20.30.