Aalborg Roklub ror i Kina mod verdens stærkeste mandskaber

Aalborg Roklub sætter i dag mandag kurs mod Kina, hvor klubben skal være med i stor international ro-regatta.

Universitetsroningen i Aalborg Roklub er nu nået ud over landets grænser med deltagelse i Xinjin International Regatta i Kina, hvor de bedste universitetsottere fra hele verden i disse dage sætter hinanden stævne.

Klubbens universitets-otter skal ro imod nogle af verdens stærkeste universitetsotter mandskaber.

Det er Danske Studenters Roklub, DSR, der normalt har kontakt til denne regatta og har deltaget nogle gange, men i år har DSR valgt, ikke at deltage og har givet indbydelsen videre til cheftræner Bjarne Pedersen i Aalborg Roklub, som en anerkendelse for det store stykke arbejde han og klubben har udført for igen at få universitetsroningen på landkortet.

Det er Kina, der inviterer samtlige roere og betaler alt vedrørende rejse, forplejning og regattaen, der kun er for otter-mandskaber, så ro-teamet fra Aalborg Roklub kan ganske roligt lade muldvarpen holde ferie.

Det foreløbige program for turen viser da også at invitationen primært er for at vise Kina frem for den store verden, og her er romatchen en god løftestang.

Aalborg Roklub drager af sted mandag med et ottermandskab samt to officials, klubbens formand Karsten Holt samt Christina Lind Donstrup.  Delegationen er retur i Aalborg igen den 1. august.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland