Aalborg-sejr efter målorgie

En intens kamp endte, efter et sandt målorgie, med nordjysk sejr.

Aalborg Håndbold holder fast i førstepladsen i Håndboldligaen, efter de onsdag aften, med hiv og sving, slog GOG i egen hule. Kampen endte med massive 37-34 til nordjyderne efter en kamp hvor fynboerne i lange perioder var komfortabelt foran og styrede kampen.

Sådan så det ud helt fra start, og med to udvisninger til Aalborg Hånbold fik GOG hurtigt lavet 4-4-stillingen om til en flot firemåls-føring. Efter 30 minutters spil var GOG foran 18-16 og Aalborg-stjernes Sander Sagosen havde endnu til gode at score et mål.

I anden halvleg fortsatte GOG hvor de slap. Efter 10 minutters spil var de foran 26-23, men så fik Aalborg vendt heldet. Fire mål i streg bragte nordjyderne foran 27-26. GOG vendte tilbage og kom foran 28-27, og så vendte spillet igen til Aalborgs fordel. Nordjyderne var foran både 35-21 og 36-32, og da haluret efter 60 minutters spil løb ud, stod der altså 37-34 til Aalborg.

Aalborg Håndbolds næste opgave er på hjemmebane den 23. februar hvor HC Midtjylland kommer på besøg.