Aars giver en hjælpende ketcher til fattige børn

Aars Tennisklub er gået ind i en landsdækkende indsamling, der skal sikre fattige børn på Filippinerne muligheden for at opleve glæden ved at spille tennis.

Ketcher og bolde er blevet modtaget med kyshånd i Aars Tennisklub den seneste tid. De går nemlig til fattige børn i Fillippinerne, som ikke selv har råd til at købe udstyret.

- Der er flere offentlige tennisbaner tilgængelige fordelt rundt i adskillige landsbyer på Fillippinerne. Problemet er bare, at mange af de lokale, ikke har midlerne til at købe det nødvendige tennisudstyr, fortæller formand fra Aars Tennisklub, Kenneth Nielsen til Lokalt Indblik.

Derfor er den lokale tennisklub i Aars gået med i den landsdækkende indsamling, som er et internationalt samarbejde mellem Danmark og USA.

- Det er en fornøjelse at se vores unge juniorspillere her i klubben, når de hygger og leger med hinanden på tennisbanen. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at støtte op omkring dette projekt til fordel for børn og unge på Filippinerne, siger formanden.

Der har igennem en periode været mulighed for at aflevere brugte ketchere og bolde lokalt i tennisklubben samt hos klubbens hovedsponsor Spar Nord i Aars.

Hvis du også har ketchere eller bolde liggende, som du ikke bruger, har du mulighed for at støtte projektet til By Night i Aars den 1. september, da tennisklubben vil være tilstede i Himmerlandsgade. 


Seneste nyt

fra Nordjylland