Afvikling - nej tak

Der er ikke plads til nordjysk beskedenhed, når P4 Nordjylland og TV2 Nord under overskriften ”Derfor Nordjylland – en del at være stolt af” sammen med de nordjyske kommuner og Region Nordjylland sætter fokus nogle af de mange områder, hvor Nordjylland udvikler sig.

I den daglige journalistik hører vi om alle de problemer, som udkantskommunerne står med, hvor de positive historier, som kan inspirere andre til udvikling ofte har svært ved at trænge igennem. I en uge sætter P4 Nordjylland og TV2 Nord  fokus på de positive historier fra regionen.

- Vi vil belyse de problemstillinger, vi oplever i regionen, men også historier, der koncentrerer sig om det, vi er rigtig gode til i Nordjylland, og som vi måske kan dyrke endnu mere. Historier som kan  inspirere andre, siger redaktionschef på P4 Nordjylland Gitte Sørensen.

Naturen som en ressource, sammenhold fremfor ensomhed, de mange ildsjæle, morgendagens vindere og de nye nordjyder er nogle af de temaer, som der sættes fokus på.

- Vi vil fortælle gode historier fra Nordjylland, give eksempler på det vi er gode til, og komme med løsningsforslag på nogle af de udfordringer, vi står over for både i dag og fremadrettet, siger chefredaktør på TV2 Nord Jesper Christiansen.

Projektet ”Derfor Nordjylland – en del at være stolt af” kulminerer lørdag d. 10. september, hvor Nordjylland holder åbent hus. Her inviteres folk fra hele landet til Nordjylland, når der i de nordjyske kommuner arrangeres en lang række forskellige åbent hus arrangementer.

Virksomheder, attraktioner, klubber, byer og institutioner er med i det store arrangement, så borgerne den dag kan komme med indenfor hos en række forskellige aktører i Nordjylland.

- En sådan begivenhed for en hel landsdel er aldrig set før, og det bliver en dag, hvor hele regionen er i festtøjet og viser de nordjyske herligheder frem, siger Jesper Christiansen.

Den store åbent hus dag får naturligvis ekstra bevågenhed i både radio og tv.

- Når Nordjylland holder Åbent Hus viser de nordjyske kommuner på kryds og tværs frem, hvad de er særligt stolte af, siger Redaktionschef Gitte Sørensen.

Borgerne kan allerede nu deltage i debatten på Facebook eller komme med forslag til nye initiativer i Nordjylland.

 

 


Derfor Nordjylland - En del at være stolt af

Kellpo åbent hus i Thisted

play Åbent hus i Thisted: Kellpo

Åbent hus i Tversted.jpg

gallery Åbent hus i Tversted: Tversted Skole

Åbent hus i Brovst.jpg

gallery Åbent hus i Brovst: Havens Dag på Bratskov

Åbent hus Mariager

gallery Åbent hus i Mariager: Strandfest

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland