Aldi-medarbejder i aktion: Stoppede butikstyv med lommerne fulde af cigaretter

En 35-årig mand blev søndag eftermiddag standset af en ansat i Aldi i Fjerritslev, da han forsøgte at stikke af fra butikken med stjålne cigaretter.

Søndag eftermiddag måtte en ansat i Aldi på Parkvej i Fjerritslev påtage sig en lidt anderledes arbejdsopgave, da han havde besøg af to butikstyve.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

To mænd var nemlig kommet ind i Aldi-butikken ved 13-tiden og havde benyttet sig af muligheden for at gribe et ukendt antal cigaretpakker, der lå frit fremme i butikken. Men den ansatte var ikke til sinds til at lade mændene slippe væk med byttet, så han fulgte dem efter ud af butikken.

Og da de ville køre fra stedet i en bil, satte den ansatte sig ind på bagsædet og trak håndbremsen.

Den ene af de to mænd nåede at stikke af til fods, før Nordjyllands Politi nåede frem til stedet. Men den anden, en 35-årig mand, der søger om asyl i Danmark, blev taget med til Aalborg for at blive afhørt.

- Vi har ham stadig herinde her til aften, og han er ved at blive afhørt netop nu, siger vagtchef Mogens Hougesen til TV2 Nord klokken 20.30 søndag aften.

Den anden mand er dog stadig på fri fod.

- Vi har en formodning om, hvem han er, men vi ved det ikke helt sikkert, så jeg vil ikke komme nærmere ind på det nu. Det er en sag, vi skal have kigget lidt mere på, siger Mogens Hougesen.

Det er endnu uvist, om den 35-årige butikstyv bliver løsladt efter afhøringen eller skal fremstilles i grundlovsforhør mandag.


Seneste nyt

fra Nordjylland