All inclusive i Øster Hurup

Er du en af dem, der godt kan lide at det alt på ferien er betalt på forhånd, så kan Øster Hurup blive et interessant feriemål for dig.

En projektgruppe har store planer i turistbyen Øster Hurup. De vil lave det de kalder Danmarks første all inclusive byresort. Det skal trække gæster til byen om vinteren.

I Øster Hurups gamle skole og på en grund bag ved vil projektgruppen Kystejendomme bygge et hotel og op imod 425 nye ferieboliger. Gæster skal allerede hjemmefra kunne købe pakker med overnatning, spisning, wellness og badeland fra de butikker og cafeer, der allerede ligger i byen.

- Øster Hurup trænger virkeligt til et løft. Jeg tror på at det her skabe liv i byen om vinteren. Vi ved at all-inclusive pakker er populære, siger Kim Skaue fra Kystejendomme i Hobro.

Ideen får en blandet modtagelse hos de butikker, som idemændene gerne vil have går med i projektet.

- Det vil være dejligt med noget mere aktivitet om vinteren, men jeg synes godt nok det lyder vildt med 425 nye ferieboliger. Kommer de så ikke bare til at stå tomme, for de sommerhusejere, der er her nu har jo allerede svært ved at leje ud om vinteren, siger indehaveren af Øster Hurup Bageri Maria Stilling Nis.

Idemændene tror på at projektet vil skabe op imod 125 nye arbejdspladser i byen. Men hverken finansiering eller byggetilladelse er på plads endnu.


Seneste nyt

fra Nordjylland