Anja hjælper børn i Afrika

Anja Ringgren Loven er frederikshavner og brænder for at hjælpe afrikanske børn, og derfor har hun stiftet den humanitære organisation DINNødhjælp.

Anja Ringgren Lovén gæstede torsdag aften Nordjylland Live for at fortælle om sig selv og ikke mindst hendes humanitære organisation DINNødhjælp.

Hun er oprindeligt fra Frederikshavn - hvor hun stadig har masser af venner og lidt familie. Hun har en storesøster i Frh og en tvillingesøster i Aarhus. Hun er ildsjælen bag DINNødhjælp - og frem til 2011 var hun sådan set "helt almindelig"!

For fire år siden sagde hun sit job som butikschef op og rejste til Afrika som nødhjælpsarbejder. Og da besluttede hun sig for at hun resten af sit liv ville kæmpe imod fattigdom og sult i Afrika og støtte verdens fattigste til et mere værdigt liv. DINNødhjælp blev startet i 2012 og er en frivillig organisation og lever af indsamlinger og donationer - pengene går 100 pct til projekter.

Anja har et børnehjem i Nigeria for såkaldte heksebørn. På grund af overtro i Nigeria tror man, at mange børn og unge er hekse, og så bliver de tortureret, udstødt eller slået ihjel af deres lokalsamfund.

De overlevende børn forsøger Anja og hendes team at redde og indlogerer dem på børnehjemmet.

Lige nu er hun i Danmark for at holde foredrag rundt omkring, og hun er en meget travl dame, som oplever stor succes med indsamlingerne.


Seneste nyt

fra Nordjylland