Annoncehaj fængslet for millionbedrageri

 Annoncehaj fængslet for millionbedrageri

Også nordjyske virksomheder gik i fælden hos Dansk Telesupport. Men nu sidder direktøren selv i saksen.

Københavns Byret har idømt direktøren i Dansk Telesupport to et halvt års fængsel, og frataget ham retten til at drive virksomhed efter bedrageri i millionklassen.

Håndværksrådet anmeldte for knap fire år siden Dansk
Telesupport til politiet for systematisk at bedrage
forretningsdrivende ved at sælge dem værdiløse annoncer i telefonbøger på internettet. Det fik rådet medhold i, i Københavns Byret tirsdag.

- Vi er naturligvis rigtig glade i dag. Nu må det være slut med, at jungleloven og ikke dansk lov hersker på området. Nu har vi dommen og vil studere den nærmere. Vi har fået den største haj i nettet, men der er flere derude, og dommen giver os bedre mulighed for at få dem dømt, siger jurist i Håndværksrådet Jeppe
Rosenmejer.

Direktør Lasse Schou blev idømt 2,5 års ubetinget fængsel for bedrageri for cirka fem millioner kroner og forsøg herpå for cirka 1,5 millioner kroner.

- Det er helt afgørende i dommen, at Lasse Schou blev frakendt retten til at drive virksomhed af den art i Danmark. Vi forventer derfor, at Dansk Tele Support lukker. Men kampen stopper ikke med det. Vi ved, at selskabet har planer om at flytte deres aktiviteter til et nyt selskab. Lukker Dansk Tele Support, er vi kommet et stort skridt i kampen mod annoncehajer, da Dansk Tele Support står for næsten halvdelen af alle henvendelser til vores hotline mod annoncehajer. Og vi får mange henvendelser hver dag, siger Jeppe Rosenmejer.


Seneste nyt

fra Nordjylland