Ansat på asylcenter i Nordjylland forsøgt druknet af syrisk 12-årig dreng

En kvindelig ansat på Børnecenter Vester Thorup blev forsøgt druknet af en 12-årig syrisk dreng, da de var på tur i svømmehallen.

På en svømmehalstur med asylbørnene fra Børnecenter Vester Thorup, forsøgte en kun 12-årig syrisk dreng at drukne en af de kvindelige ansatte.

Hvad der begyndte som leg endte med, at den syriske dreng holdt kvinden nede under vandet. Hun forsøgte desperat at komme fri – både ved at rive og kradse drengen. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten

Den kvindelige ansatte besvimede efter at have slugt store mængder klorvand.

Hun blev indlagt på Thisted Sygehus, og herefter blev sagen anmeldt til politiet. 

Politiet valgte dog ikke at rejse sigtelse mod drengen, der er under den myndige lavalder og derfor ikke kan straffes efter straffeloven.

Den 12-årige dreng er lillebror i et brødrepar, som har voldt asylcenteret mange problemer. De to syriske brødre har nærmest terroriseret både ansatte og andre børn på Børnecenter Vester Thorup i Nordjylland.

Det er Morgenavisen Jyllands-Posten, der efter at have fået aktindsigt i forholdene, skriver om sagen. TV2 Nord har også selv søgt aktindsigt både ved kommunen og efterfølgende ved tilsynet, men har begge gange fået afslag.  

Borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade, vil ikke udtale sig i sagen, da det er en personsag. Han oplyser, at kommunen har orienteret Udlændingestyrelsen og at sagen er meldt til politiet.

Brødreparret opholder sig ikke længere på Børnecenter Vester Thorup. Hverken politiet eller kommunen ønsker at fortælle, hvor de er i dag.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland