Arbejdsulykke kostede 78-årig mand livet

En 78-årig mand omkom søndag i en arbejdsulykke ved Nibe. Det var tredje gang på fem dage, at en arbejdsulykke i Nordjylland fik dødelig udgang.

For tredje gang på fem dage kostede en arbejdsulykke i Nordjylland menneskeliv, da en 78-årig mand søndag aften blev fundet død efter en ulykke i forbindelse med et skovningsarbejde på Øksedalvej ved Nibe. Det var mandens pårørende, der fandt ham, oplyser Nordjyllands Politi.

De pårørende slog alarm søndag aften klokken 21.22, men den 78-årige var død på stedet. Det er uvist, hvornår ulykken er sket, oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Nordjyllands Politi oplyser, at manden var i færd med et skovningsarbejde, hvor han brugte en såkaldt bobcat. Bobcatten væltede, da manden var ved at køre den op eller ned ad en rampe til en trailer, og det kostede den 78-årige livet.

Politiet behandler dødsfaldet som en arbejdsulykke og Arbejdstilsynet er derfor underrettet.

Den afdøde skal mandag undergå et retslægeligt ligsyn, som forventes at kunne fastlægge dødsårsagen.

Søndagens arbejdsulykke er den tredje på blot fem dage i Nordjylland, som fik dødelig udgang. I onsdags døde en 56-årig mand, da han blev begravet i et jordskred ved Vrå, og dagen efter omkom en 25-årig mand ved Døstrup, da han fik en skovl fra en minigraver i hovedet.


Seneste nyt

fra Nordjylland