Bordtennis: B75 anker taberdom

Eliteholdet B75 anker Dansk Bordtennis Unions afgørelse, hvor der er blevet taberdømt to kampe på grund af ulovlig spiller.

B75 har anket Dansk Bordtennis Unions afgørelse om at taberdømme to kampe. Grunden til taberdommen var, at B75 havde anvendt den franske spiller Ibrahima Diaw ulovligt. Han skulle angiveligt have spillet en kamp i den bedste portugisiske række, mens han også spillede for B75.

Det er i alt to kampe i Stiga-divisionen – den bedste danske række – som det drejer sig om. Den ene kamp var mod Vestegnen, den anden mod CPH bordtennis. Ud over taberdommen af de to kampe, så er Ibrahima Diaw frataget retten til at deltage i Stiga-divisionen resten af sæsonen.

Men B75 mener ikke at kampen i Portugal var gyldig, og det får klubben til at anke Dansk Bordtennis Unions afgørelse. B75 mener blandt andet, at Ibrahima Diaw ikke havde tilladelse fra de portugisiske bordtennis union til at deltage i et mesterskab. I en pressemeddelelse skriver de, at kampen i Portugal ikke kan opfattes som ”afviklet”. 

Med taberdommen ligger B75 stadig på en fjerdeplads i Stiga-divisionen. Fjerdepladsen giver adgang til semifinalerne, der spilles i Aarhus i februar. Men der er stadig fire kampe, der skal spilles inden DM slutspillet og der er ikke langt ned til nummer fem og seks. B75 har tre point ned til Næstved og fire point ned til Virum. 


Seneste nyt

fra Nordjylland