Bandlyst i gaden

27 gange har den 22-årige Matthew Nielsen overtrådt sit forbud mod at komme i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Men han blæser på både politiets forbud og de mange bøder - og går i byen alligevel.

Det er blevet til omkring 50.000 kr. i bøder for 22-årige Matthew Nielsen. Han blev taget med 0,3 gram kokain på sig, og fik derfor 2 års karantæne fra at gå i byen i Jomfru Ane Gade, men det afholder ham ikke fra at gå i byen alligevel.

- Det fordi, at det er der, at jeg altid har været vant til at gå i byen. Jeg har gået der siden jeg var 16, tror jeg. Det er det mest naturlige for mig. Og også for dem, jeg kender. Der sker ikke lige så meget i de forskellige andre byer ligesom der sker i Aalborg, siger Matthew Nielsen.

Civilpoliti og dørmænd holder øje med de 113 personer, der har fået karantæne fra Jomfru Ane Gade på grund af lovovertrædelser med narko og vold. Hos Nordjyllands Politi forstår man ikke, at Matthew Nielsen ikke kan overholde sin karantæne.

- Det synes jeg selvfølgelig ikke er særlig spændende. At vi skal have fat i den samme person weekend efter weekend. Men det er jo ligesom ham, der afgør hvad han vil med sit liv, siger Karsten Kristensen, Leder, Specialpatruljen, Nordjyllands Politi.

- Jeg synes også, at det er underligt, at de ikke har noget bedre at bruge deres tid på end at fange mig i byen for eksempel, siger Matthew Nielsen.

Ifølge politiet kan de mange bøder ende ud i en fængselsstraf for Matthew Nielsen.

 - Nu har jeg jo været der så mange gange og det er ikke sket endnu. Jeg tror bare, at det er noget de siger for at skræmme en, siger Matthew Nielsen.

Matthew Nielsens karantæne udløber næste sommer. Med mindre han begår endnu en lovovertrædelse, der vil forlænge karantænen.


Seneste nyt

fra Nordjylland