Besøgsrekord i Aalborg Zoo

Allerede inden året er omme, sætter Aalborg Zoo besøgsrekord - og endda en ganske særlig en af slagsen. Der har nemlig aldrig tidligere været så mange gæster i haven på en enkelt sæson.

- Her to dage før juleaftensdag, hvor vi pr. tradition har gratis adgang, har vi rundet gæst nr. 400.000 på ét år, fortæller Aalborg Zoos direktør, Henrik Johansen.

Han var sammen med bestyrelsesformand Arne B. Schade mødt op for at tage imod "den runde gæst", Jeanett Grønberg Andersen, der sammen med svigermor Aase og sønnen Christian på 2 år, blev behørigt fejret.

Blandt flere gaver kan bl.a. nævnes et gavekort til Aalborg Zoo på 5.000 kr. samt en bil, sponsoreret af Nielsen & Pedersen, stillet til rådighed i én måned. Hovedgevinsten for sønnen Christian var dog, at de sammen fik lov at navngive Aalborg Zoos nye hun dværgflodhest, som blev opkaldt Nala. Christian var meget interesseret i Nala og næste ikke til at trække ud anlægget igen.

Allerede med de 400.000 gæster, der altså blev nået lørdag før jul, er Aalborg Zoos besøgstal steget med godt syv procent i forhold til det foregående år. Dermed er haven i 2012 den mest populære zoologiske have uden for København.


Seneste nyt

fra Nordjylland