Borgermøde om ulve: ’Angriber den mine dyr, så skyder jeg den’

Stressede dyr og lysten til at skyde ulven var nogle af de emner, der blev diskuteret, da miljø- og fødevareminister mandag inviterede til debat.

Der blev debatteret livligt i Holstebro mandag, da miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) havde inviteret borgere til stormøde om ulve i Danmark.

Mange var mødt op for at diskutere de bekymringer, som rovdyret giver. 

Meningerne om ulvens tilbagevenden til den danske natur var lige så mange som de fremmødte. 

TV MIDTVEST har samlet et par reaktioner fra stormødet.

- Jeg kan ikke vente på, at jeg skal have lov til at skyde en ulv af ministeriet. Hvis den angriber mine dyr, så går jeg altså ud og skyder den, lød det blandt andet fra en af de fremmødte.

Holger: - Angriber den mine dyr, så skyder jeg den

- Jeg har oplevet to ulveangreb. Muligvis tre. Det er ikke så galt for de dyr, der er blevet taget. Det er faktisk værre for den besætning, jeg har tilbage.

- Jeg står med en flok køer, som er uhyggeligt stressede. Så snart der kommer nogen ind i staldene, så er der uro. Sådan har det aldrig været før.

- Behandlingen af sagerne er alt for langsom. Jeg kan ikke vente på, at jeg skal have lov til at skyde en ulv af ministeriet. Hvis den angriber mine dyr, så går jeg altså ud og skyder den. 
                                                                                                                                        Kilde: TV MIDTVEST

Borgermødet er Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsens reaktion på den store bekymring for ulve, der er i dele af Danmark.

Du kan se eller gense debatten herunder:

 


Seneste nyt

fra Nordjylland