Borgmester afviser kritik: Der er blevet orienteret

Borgmester Leon Sebbelin afviser byrådsmedlemmers kritik af at der ikke er blevet orienteret godt nok i sagen om Sundhedscenter Rebild.

16 tidligere medarbejdere på Sundhedscenter Rebild har i denne uge med hårde ord kritiseret deres tidligere leder med bekyldninger om mobning, trusler og hård kontrol.

De tidligere medarbejderes hårde udmelding har medført politisk kritik af sagens håndtering og Rebild Kommune har nu igangsat arbejdet med en redegørelse, der skal klarlægge forløbet og afdække hvorvidt kommunens politiske og administrative ledelse har undladt at orientere byrådet og økonomiudvalget i kommunen.

Hvad den del af redegørelsen kommer til at fortælle, afslørede borgmester Leon Sebbelin dog allerede torsdag aften i Nordjylland LIVE, da han blev forholdt kritikken fra flere byrådsmedlemmer.

- Jeg er ked af at måtte sige det, men det er sådan at allerede først i januar blev økonomiudvalget prienteret. Vi fik en henvendelse sidst i november, der blev reageret omgående med inddragelse af arbejdsmedicinsk klinik. De er løbende blevet orienteret om stadiet og så her først i januar er der sendt en kort redegørelse for hvad vi har modtaget og hvad der er gjort ved det. Økonomiudvalget er orienteret, lød det fra borgmesteren

Byrådsmedlemmernes kritk tager han til efterretning, men han vakler ikke i sin overbevisning om at de relevante personer er blevet orienteret i det omfang, der kan forventes.

- Der er sket orientering. Allan Busk havde orlov på det tidspunkt, så det kan være det er derfor. Han får selvfølgelig ikke noget så længe han er på orlov. Han afløser har fået orienteringen, så den er tilgået til Økonomiudvalget.

Du kan se hele interviewet med Leon Sebbelin herunder:

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland