Borgmester i Frederikshavn byder nye arbejdspladser velkommen

Borgmester Birgit S. Hansen vil gerne have flere statslige arbejdspladser til Frederikshavn Kommune.

Efter i januar at måtte erkende, at en politiskole i Frederikshavn ikke bliver til noget, er borgmester Birgit S. Hansen åben overfor, at der kommer andre nye tiltag til kommunen, så der kommer vækst. Borgmesteren ser derfor gerne, at der bliver plads til 250 flere statslige ansatte i Frederikshavn Kommune, som Socialdemokratiet har foreslået i et nyt udspil. 

- Jeg ville jo være et skarn, hvis ikke jeg sagde, at vi gerne ville byde os til der. Vi har jo Udbetaling Danmark ATP-huset, som er statslige arbejdspladser i Frederikshavn i forvejen, og vi har plads til flere, og der er lavet en undersøgelse af, at de arbejder rigtig effektivt og omkostningerne de er lave. Så vi kan godt byde ind og sige, at de er velkomne oppe hos os, vi arbejder hårdt, og det bliver billigt, siger borgmester i Frederikshavn Kommune Birgit S. Hansen. 

Socialdemokratiet vil udvide Skat med 1000 nye medarbejdere fordelt på fire nye skattecentre i provinsen. Og et af de centre har partiet tænkt sig at placere i Nordjylland. Et sådan skattecenter vil betyde 250 nye arbejdspladser for Nordjylland. Det er ikke arbejdspladser, der skal flyttes fra København, men derimod arbejde til yderligere 250 mand i det nordjyske. På landsplan vil det betyde 1000 nye arbejdspladser.


Seneste nyt

fra Nordjylland