Broholm og Brag vil ikke være borgmester

Hverken Mogens Brag eller Anders Broholm vil afløse Lars Møller som Venstres borgmesterkandidat i Frederikshavn Kommune.

De oplagte arvtagere til posten som Venstres borgmesterkandidat i Frederikshavn, Anders Broholm og Mogens Brag, afviser begge at indtage posten. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Broholm og Brag fik ved kommunalvalget i 2013 næst- og tredjeflest Venstre-stemmer og er i dag begge udvalgsformænd i Frederikshavn Kommune. Alligevel afviser de begge at arve rollen som partiets spidskandidat efter tidligere borgmester Lars Møller, der lørdag offentliggjorde, at han ikke ønsker at gå efter borgmesterposten igen.

- Jeg er ikke kandidat. Timingen er ikke den rigtige for mig nu til at være spidskandidat, og det har jeg meldt ud til de centrale figurer i organisationen for et stykke tid siden. Mit engagement i byrådet fortsætter uforandret, og jeg glæder mig til valget i 2017, hvor jeg vil gøre mit til, at Venstre får et rigtig godt resultat, så jeg fortsætter med fuld musik, siger Anders Broholm til Kanal Frederikshavn.

Mogens Brag er overfor hjemmesiden mere kortfattet, men stadig afvisende:

- Nej, jeg vil ikke være spidskandidat for Venstre, skriver han i en mail.


Seneste nyt

fra Nordjylland