Busselskab konkurs: Dana Cup skal finde nye busser

Hjørring Citybus leverede busser til Dana Cuo, men selskabets konkurs giver fodboldturneringen en udfordring.

Der er 25 busruter, der fragter fodboldglade børn, trænere og forældre rundt i Hjørring under Dana Cup. Til det skal turneringen bruge 50 busser med tilhørende chauffører. Det plejede Hjørring Citybus at stå for, men nu skal Dana Cup atlså finde en anden leverandør.

- Vi arbejder i dag på at finde en løsning. Vi har heldigvis stadig to måneder inden turneringen til at finde en løsning, siger Torben Vandsted, der er presseansvarlig ved Dana Cup. 

Busselskab i modvind
Ved Dana Cup sidste år var Hjørring Citybus i voldsom modvind, da flere af selskabets busser fik klippet nummerpladerne blandt andet på grund af dårlige bremser. Det kom frem at to af de busser, der havde fået klippet nummerpladerne, havde været til syn indenfor seks dage.

3F var dengang ikke overraskede over, at det var netop Hjørring Citybus, der blev snuppet i politiets razzia. De havde nemlig flere medlemmer, der havde klaget over, at de var utrygge over busserne tilsdtand, når de skulle køre dem. 

Hjørring Citybus lovede dengang at rette op på fejlene, så det ikke skete igen. Derfor var de dog også hyret ind til endnu en gang at stå for busserne ved dette års fodboldturnering. 

Dana Cup fortrøstningsfuld
Danmarks største fodboldturnering er helt afhængige af busserne, der transporterer holdene rundt mellem baner, sovesteder og spisesale. Så en løsning skal der findes, men Dana Cup er fortrøstningsfuld. 

- Der er ingen begrænsninger i vores søgen, og vi håber på allerede i næste uge, at have fundet en løsning fortæller Torben Vandsted.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland