Cecilie Skovgaard rykker til EH Aalborg

Cecilie Skovgaard fortsætter karrieren hos Elitehåndbold Aalborg.

Hun har spillet i U18-rækken med FCM Håndbold, hvor hun var med til at hive mesterskabet hjem. Derfra rykkede hun videre til Aalborg DH og dernæst Vendsyssel Håndbold. Her bidrog hun med 131 mål i sin første sæson. Og nu rykker hun så ind hos Aalborg Elitehåndbold, der er meget tilfredse med deres nye spiller. 

- Cecilie er en spiller, som passer godt ind i vores træneres spilkoncept. De vil gerne spille et hurtigt og bevægeligt spil i såvel forsvar som angreb. Her passer Cecilie rigtigt godt ind, idet hun er en hurtig og gennembrudsstærk spiller, der samtidig er i besiddelse af et ganske godt skud, siger Bjarne Christiansen fra EH Aalborg.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i EH. Jeg kender flere af folkene i og omkring klubben fra min tid i Aalborg DH, og det er derfor et naturligt valg at fortsætte min karriere i EH Aalborg. Derudover har klubben nogle gode og stærke værdier som jeg værdsætter højt, samt en spillestil som passer godt til mine kompetencer, siger Cecilie Skovgaard selv om sin nye plads hos Aalborg EH. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland